Altid bæredygtig

Vælg kvalitet, bæredygtighed og godt håndværk. Det skaber en bedre fremtid for dig, mig og vores klode.

Derfor går vi – De Grønne Malere – aktivt op i at minimere vores klimaaftryk og vi går benhårdt efter at reducere plastikforbruget i malerbranchen. Vi arbejder derfor kun med leverandører og samarbejdspartnere, der har høje standarder for klima og miljø.

Vi arbejder bæredygtigt

Maling er én af hovedkilderne til mikroplast i naturen.

De Grønne Malere arbejder aktivt for at reducere plastikforbruget i malerbranchen.

Dagligt værner De Grønne Malere om både mennesker og miljø. Vi stiller krav til både os selv, vores kunder og vores konkolleger.

Vores fokusområder er:

Miljøvenlige og bæredygtige produkter

At udføre malerarbejde af høj kvalitet kræver, at vi stiller høje krav til produkterne. Ikke kun til malingen, men også til pensler, gulvlak, spartelmasse, afdækningsmaterialer, arbejdstøj, rengøringsartikler, firmabil mm.

Vi tager derfor aktivt stilling til produkternes livscyklus – alt lige fra råvareindsamling, produktion og affaldshåndtering.

Bedre indeklima og sundere arbejdsmiljø

At anvende bæredygtige materialer er ikke kun til fordel for miljøet og samvittigheden. Det har også stor betydning for indeklima – både mens malerarbejdet står på, men i ligeså høj grad når opgaven er afsluttet.

At anvende bæredygtig maling skaber et bedre indeklima. Når malerarbejdet bliver udført med materialer som er kemikaliefri, astma- og allergivenligt og

Forbrug og genbrug

Vi udforsker løbende, hvilke miljømæssige belastninger som er en del af en opgave eller et produkts livscyklus. Vi kigger på hvilke miljødeklarationer som eksisterer i forløbet fra “fra vugge til grav”.

Det fører naturligvis til at vi jævnlig undersøger, hvorvidt vi kan gøre mere for at mindske eksempelvis forbrug og spild samt øge mulighederne for genbrug og optimering.

FNs verdensmål som forretningsmodel

De Grønne Malere er en af de allerførste danske malervirksomheder, hvis fundament er bygget på FNs verdensmål. Vores mission er nedbringe forbruget af mikroplastik i vores omgivelser imens vi udfører malerarbejde af høj kvalitet.

Hvis du kender til FNs verdensmål, har du nok allerede opdaget, at vores vision henter sit hovedfokus i verdens mål 14 og 15 og vores rodnet er forankret i, 6, 8, 9, 11, 12, 13 og 17.

Text

Text

Text

Text

Text

Text

Text

Text

Text

Vi kan gøre en forskel - sammen

Denne webside bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på siden. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies.  Læs mere